Buurtfeest 2017

 

buurtfeest

 

Buurtvereniging “De Noabers” bestaat 35 jaar.

Dit jaar bestaat buurtvereniging “De Noabers” in de Noordink 35 jaar. Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. In het weekend van 30 juni en 1 juli vind ons jaarlijks buurtfeest plaats. De vrijdagavond wordt ieder jaar ingevuld met een leuke activiteit of optreden. Ook dit jaar is dat weer het geval.

Vrijdag 30 juni om 20:00 uur zal bij ons cabaretgroep Hoe?Zo! uit Vorden optreden. Hoe?Zo! bestaat al ruim 20 jaar. De groep bestaat uit een vijftal cabaretiers namelijk de gebroeders André en Erik Knoef, zussen Karin en Yvonne Makkink en Henriët Fokkink. Ze willen het plubliek graag laten lachen aan de hand van herkenbare alledaagse situaties.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het optreden en wilt u ook komen kijken? Dat kan. Iedereen, zowel leden als niet leden, zijn vrijdag 30 juni welkom in de tent op het terrein bij de Goma. Het optreden start om 20:00 uur en vanaf 19:45 uur is de tent open. De entree is gratis. We hopen u daar te zien en er samen met u een gezellige/lachwekkende avond van te maken.

De zaterdag is bestemd voor onze leden. Om 14:00 uur beginnen we met een spelletjesmiddag voor de kinderen. Er zijn diverse spelletjes en er is een clown aanwezig met een lekkere traktatie. In de avond vind het jaarlijkse vogelschieten, vogelgooien en jeugd vogelschieten plaats. Wanneer de koning(en) en/of koningin(en) bekend zijn, wordt er feest gevierd in de tent onder leiding van de band Aahneehe.

Voor verder info kijkt u maar eens bij:

Buurtfeest 2017