Hart voor de Achterhoek

Beste leden van buurtvereniging de Noabers,

De actie is inmiddels gestart!

Alle rekeninghouders van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek die tevens lid zijn krijgen een mogelijkheid om te stemmen op een van de aangemelde projecten door Hart voor de Achterhoek.

Dit jaar heeft de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek maar liefst €  400.000,– beschikbaar gesteld.Alle leden van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hebben inmiddels de stemkaart met een code ontvangen en kunnen 5 stemmen uitbrengen op de door hen gekozen projecten. Op ieder project kunnen maximaal 2 stemmen uitgebracht worden.

Onze buurtvereniging  wil graag de tent een opknapbeurt geven.Omdat ons project positief is ontvangen door de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en daarmee is geaccepteerd, ontvangen wij in elk geval        € 100,–, maar weet u ook dat uw stem goed terecht komt.

Wij hopen dat u in de periode tussen 22 mei en 6 juni  het liefst 2 stemmen op Buurtvereniging de Noabers  uit wil brengen. Iedere stem is  € 3,= of   € 4,= waard.

Kent u mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als u en uw familie, vrienden en kennissen tussen 22 mei en 6 juni hun stem op de Noabers uitbrengen. Dus kom in actie en vraag hen op ons te stemmen!

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/noord-en-oost-achterhoek/

Stemadvies: Buurtvereniging de Noabers liefst 2 stemmen op de Noabers ende andere drie verdelen over andere verenigingen.

Als u een stemkaart heeft ontvangen en het lukt niet met stemmen, mag u ook de stemcode opsturen naar info@denabers.nl dan kunnen wij voor u stemmen.

Alvast dank voor uw steun en medewerking!!

Met vriendelijke groet,

Bestuur de Noabers