Klootschiettoernooi “De Noabers”

Zondag 3 september jl. kwamen maar liefst 13 teams naar het clubhuis van de Noabers voor het open Hengelo’s klootschietkampioenschap. De Noabers waren erg verheugd met het feit dat er zich dames teams hadden aangemeld.

Het grootste deel van het parcours was harde weg maar de deelnemers moesten zich ook nog door een kilometer lange zandweg worstelen. De strijd was erg spannend en er kwamen verrassende uitslagen uit de bus. Bij de gemengde teams was het een interessante ontwikkeling. Uiteindelijk kwam S.V.V. als terechte winnaar uit de bus.  Verrassende winnaar bij de heren was het team Dunsborg dat de Onstenk-bokaal voor de neus van Delden weg kaapte met een aantal schoten minder. Bij de dames was het ook een echte strijd tussen de Delden en Ruiterkamp. Delden kaapte de beker voor de neus van Ruiterkamp weg.

Nadat de teams uitgekloot waren,werd er nog een hele tijd gezellig nagepraat in het clubhuis onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgt door de Noabers. Alle prijzen waren beschikbaar gesteld door Meubelhal Onstenk.

Voor foto’s kijkt u maar eens op: http://www.denoabers.nl/foto-album/

Uitslagen:

Heren:

1e         Dunsborg                 62 schoten en 28 meter.

2e       Delden                    64 schoten en 20,5 centimeter

3e       Onstenk                 68 schoten en 33 meter.

 

Gemengd :

1e   S.V.V.                  83 schoten en 2 meter.

2e   Bemo                  93 schoten en 27 meter.

 

Dames:

1e    Delden                      84 schoten en 18 meter.

2e     Ruiterkamp            84 schoten en 22 meter.

3e     Dunsborg                100 schoten en 31 meter